Service & my way of working

Intake:

Voordat je voor het eerste consult komt, stuur ik je een uitgebreide intakelijst toe. In de intakelijst staan vragen over je gezondheid, medische achtergrond, voedingspatroon, bewegingspatroon, stresslevel, motivatie en doelstelling. De ingevulde lijst wil ik graag 1 week voor het consult retour ontvangen. Dat kan via de post of via mail.
Ook wil ik graag dat je in de week voor het consult opschrijft wat je eet en drinkt en op welke momenten. En dat je het boek De Hormoonfactor van Ralph Moorman hebt gelezen voorafgaand aan het eerste consult. De boeken zijn bij mij verkrijgbaar.

Eerste consult:
In dit eerste gesprek (van 1,5 uur) bespreken wij je intakelijst en zal ik je nog wat vragen stellen om te kijken of er hormonale disbalansen zijn waar we ook rekening mee moeten houden.
Samen kijken wij naar je huidige voedingspatroon en bespreken wij je doelen.
Na dit gesprek maak ik een op jouw situatie afgestemd advies. Dit advies zal ik je via de mail toesturen.

In dit persoonlijke advies staat informatie over voeding, product alternatieven, beweging en stressbeperking. Vragen over dit advies zijn bij de prijs inbegrepen.

Vervolg consulten:
Na afloop van het eerste consult plannen we een vervolg consult in na 6 weken om je voedingsdagboek te bespreken en het vervolg traject door te nemen.
Afhankelijk van je eigen motivatie en kennis van voeding kunnen 3 of 4 afspraken voldoende zijn.
Het kan ook zo zijn dat je meer begeleiding wilt, dan help ik je daar uiteraard graag bij. Denk dan aan het bedenken van voedingsschema’s met gezonde voeding en motivatie om je doel te bereiken. Voeding = maatwerk!

Prijzen:

  • Eerste consult                  €85,00                 100 minuten
  • Vervolg consult                €75,00                 60   minuten
  • 45 min. consult                €50,00                 45   minuten

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% btw.
Pinnen is mogelijk.

Verhinderd:

Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om op je afspraak te komen, dan kun je deze minimaal 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Daarna worden de kosten van het consult in rekening gebracht.