Let’s talk about Purple Power

Purple power is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar vitaliteit, een betere gezondheid en een gezond gewicht.
Eind 2011 kon ik er niet meer omheen, ik had een burn-out. Sindsdien zit mijn leven in een stroomversnelling en gebeuren er eigenlijk allemaal mooie dingen. Voordat ik wist dat ik in een burn-out zat was ik enthousiast aan het sporten en diëten om af te vallen. Hielp allemaal niets, ik werd alleen maar zwaarder.
De huisarts wilde me antidepressiva geven en vond dat ik wat minder moest gaan werken.
Maar als ondernemer (ik heb sinds 1996 een bedrijf, Pilou Cosmetics, in natuurlijke cosmetica waar we werken met technieken en behandelingen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde) waren beiden voor mij geen optie.

Zo verder gaan, was geen optie. Mijn leven moest op de schop. Acupunctuur behandelingen, ondersteuning van een natuurgeneeskundige en energetische behandelingen bij onze inpandige schoonheidsspecialiste vormden voor mij de juiste mix.
Mijn werk en privé leven moest ik anders gaan indelen. Gelukkig heb ik een lieve man die veel uit handen heeft genomen zodat ik met mijzelf aan de slag kon en meer ontspanningsmomenten kon inbouwen.

In mei 2012 zat ik op de bank bij Ralph Moorman, bekend van De Hormoonfactor, voor een consult. Zijn boek had ik in 2010 al gelezen en zijn visie bleef door mijn hoofd spoken.
Ons hele voedingspatroon heb ik omgegooid.
En toch was ik er nog niet.

Na een seminar over voeding en gezondheid, besloot ik de opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman te gaan volgen en de opleiding tot Oerslank Coach. Dat heeft de hele boel op zijn kop gezet. Life changing!
Zo ontzettend leuk! Eindelijk begon ik te begrijpen hoe mijn lichaam werkt en wat ik kan doen om het in balans te krijgen.
Al die kennis en er niets mee doen is zonde en zo leidde mijn zoektocht tot het hebben van een eigen praktijk om mensen te helpen naar een betere gezondheid en gewicht.

Altijd heb ik gezegd dat als ik niet in de cosmetica zou werken, ik iets met voeding zou gaan doen.
And there it was!

Voel je slank, gezond, vitaal & straal!

Hartelijke groeten,
Loreen Schöner